Joulunavaus Karkussa 2007

Karkussa avattiin joulu jo 14. kerran Harsun pihalla. Siis 2007. Tonttuja ja toimintaa vipelsi myös kirjastossa, jouluakahvilassa ja srk-talolla.

Lunta tulvillaan ... oli päivän vaan. Silti saimme tunnelmoida ja joulun alkamaan.
Alkoihan se joulu myös 2008, mutta eiköhän tämä yksi muistosivu riitä.

joulukortti_isot_voittaja_p.jpg

Isojen joulukorttien sarjassa oli lähes kaksikymmentä toinen toistaan upeampaa korttia. Voiton nappasi tämä selkeä ja puhtaasti jouluinen työ.

postikorttijoulukuusi_p.jpg

Isojen joulukorttien näyttelyssä oli taatusti ihmeellinen joulukuusi. Postimerkit ja toivotukset ovat aina kiirineet maailman äärestä toiseen vieden Joulun ilosanomaa.

Joulunavaus oli oiva osoitus karkkulaisten taidosta hypätä yhtaikaa samaan rekeen.

Se vaan tuntuu niin kotoiselta, kun eri järjestöjen ja toimintapiirien puuhaajat tuovat laatikoitaan, tikkujaa, tuikkujaan, nyttyjään ja myssyköitään - asettavat esille myytävät ja näytettävät ... tarkistavat puurokattiloiden ja glögimukien ja rusinoiden paikan. Se on tuhinaa, tuisketta, vipinää vilskettä, kuminaa, kuisketta ...
Piirileikkialumisilla_p.jpg

Parissa minuutissa syntyi pienet lumiukot ja piirileikki niiden ympärillä alkoi. Siinä meni huimasti nauraen ja laulaen vanhat ja nuoret.

HerraHakkarainenHarsulla_p.jpg

Tätä holovaloilmiötä ei kyennyt kukaan selittämään. Se vain tuli ja oli keskellä Harsun pihaa. Ja yhtäkkiä se katosi. Toiset näkivät sen - toiset ei. Siksi moni väittikin, ettei kyseistä ilmiötä ollut edes olemassa.

Artopappi Joulunavaus Harsulla

Jaatisen Arto avasi jouluajan ja tähti syttyi Harsun korkeimman kuusen latvaan koko jouluksi.

Joulupukki_pikkumokissa_p.jpg

Ja joulupukki kruunasi koko tapahtuman ottamalla vastaan lasten toiveita ja tervehdyksiä. Joulupukki iloitsi erityisesti tyttöryhmän laulusta, joka oli osoitettu vain joulupukille.