Ruokapaikat ja kahvilat

Karkun juhlapaikat edustavat korkeinta laatuluokkaa. Niiden toimintatilat ja -miljöö ovat keskellä Kokemäenjoen kauneinta - järvien, saarien ja vuolteiden kulttuurimaisemaa. Näillä pihatantereilla on asuttu varhaiselta rautakaudelta tähän päivään. Ja näitä vuolteita soutivat jo viikingit aikoinaan kuuluilla kauppamatkoillaan. Nyt vaeltavat maanteitse oman aikamme viikingit pyörillään ja autoillaan.

Ja kuka voisi jäädä kylmäksi satakuntalaisessa pitopöydässä! Ei todellakaan kukaan. Ne asiat on osattu aina.

Juhlat, Pidot ja ruokailut ryhmille Karkussa

Haapaniemen fresko E.D.

Haapaniemen kartanon eteisaulassa on taiteilija Emil Danielssonin fresko. Aiheena maisema Karkunkylästä Pentin linnavuoren suuntaan. Keskellä Haapaniemi.

Heinoo, Kutala ja Kärppälä satsaavat juhliin

Heinoon Wanha-Pappila Sastamalan Pyhän Marian kirkon kyljessä on erikoistunut näyttely-, juhla- ja koulutustoimintaan. Aitta-Kahvila toimii kesäisin matkailijoiden kahvilakeitaana. Sekin aivan kirkon kyljessä.
Heinoo kuuluu Rautaveden kulttuurimaisemaan.

Kutalan maatilamatkailuun erikoistuneet Vähä-Hisson ja Knuutilan tilat ovat monipuolisia tapahtumatuottajia. Lumoavassa järvimaisemassa keskellä aitoa maaseutua. Ensimmäisenä tulee mieleen sukujuhlat - erityisesti häät.

Kärppälän Haapaniemi on tunnettu ruokapidoistaan vuosikymmenien ajalta. Kartanon sijainti havisee historiaa ja lumoavaa luontoa.
Kutala ja Kärppälä kuuluvat Kuloveden saaristomaisemaan.