Kulkuyhteydet

Liikenneväylät Tampereelta ovat erinomaiset. Karkku on melkein Tampereen lähiö maaseudulla.
Valtatie 12 tuo suoraan Sastamalaan Kokemäenjoen vesistön eteläpuolta. Tampereelta 35 km heti Nokian jälkeen löydät Kutalan ja Kärppälän kyläkunnat ja Ellivuoren.
Valtatie 11 tuo Tampereelta noin 30 km Porin suuntaan Häijääseen. Nokian jälkeen saavut heti Häijääseen ja siitä 7 km Karkun keskukseen. Esim. Tampereen kirjasto Metso - Karkun keskustaajama 47 km!
Junalla (44 km) Tampereelta Karkun asemalle hujahtaa puolessa tunnissa.

Pikkubussi 1928 Karkku -Turku

Komea Buick oli Tuomiston Kallen rehvakkaan nojailun aihe. Kuva otettu ilmeisesti Turussa 1920-luvun lopulla.

Ihan oikeata Höyryjunaa tultiin katsomaan

Rautatieasema KARKKU - uusi aikataulu 9.12.2012 alkaen

Kaikki henkilöjunat pysähtyvät täällä. Helsinkiin on päivitttäinen suora yhteys IC-junalla. Tampereelle juna menee puoli tuntia (32 min) ja Helsinkiin parhaimmillaan kaksi tuntia 13 minuuttia.
Oman auton paikoitus- ja ajohuolet saa siis unohtaa. Ei ihme, että joka junalle on nykyään kasvavassa määrin tulijaa ja menijää.
Katso VR:n omat sivut.
Karkun taxi on käsite

Karkun taxiasema on aina ollut vähintään ajan tasalla. Niin on nytkin. Soita 0400-234683, Niskanen.

Linja-autoliikenne on paikallista

Koululaisliikenne ja jokunen paikallisvuoro kulkee Vammalasta Häijään (Mouhijärven) suuntaan ja Ikaalisiin. Satakunnan liikenteen aikataulut saa kyläkauppa M-Maisasta Karkussa ja matkahuollosta Vammalassa. Netistä löytyy myös!

Karkun keskustassa on oma taksi-asema

Niskasen taxiasema on nopea palvelemaan. Rautatieasemalta kyytiä tarvitsevan kannattaa ensin katsoa Niskasen numeroa. Soita siis 0400-234683. Sieltä löytyy auto joka lähtöön.
Oma Willys on poikaa

Tällä pärjää Karkussa kesällä

Oma auto on tarpeellinen

Mikäli työ tai muu asioiminen on jatkuvaa, on oma auto lähes välttämätön. Ainoastaan asemien läheisyys on pelastanut jotkut oman auton käytöltä. Toki moni säästää aikaa ja rahaa sillä, että ajaa autonsa Karkun rautatieasemalle ja jatkaa siitä junalla.