Synttärit a la Karkku

Muutamilla ihmisillä on onni asua kultahampaisten laaksossa Karkussa! Se tarkoittaa sitä, että on suuri onni saada asua Karkussa ja kokea sen yhteisön ja perinteitten tuomat edut niin kuin "luontaisetuina".

Synttärit a la Karkku

Voisko ajatella tylsempää kuin kahvikekkerit jossain kaukana ja sitten kotiin. Niin ei tietenkaan tarvitse olla. Muistan hyvin sanonnan: "Mitäs onnitteluista/ terveisistä, olsit edes tuonu kilon voita!" Katso siis kuva-albumi ja ... ajattele. Ja muista klikat jokaista synttärikakkukuvaa toinenkin kerta, niin se aukeaa ja maistuu paremmalta.

a la synttärikarkku

jaa olenko minä se kukka morot sanoi isäntä synttärikakku oli korkea synttärit paratiisin viileydessä tämä kukka ei vanhene ollenkaan jaa mää vai nämä juhlat muistetaan työ vaatii veronsa ja kukat puutarhansa ja sirkus musiikin sade siunaa kauneimmatkin kukat siis nämä ainakin tällä kukalla oli oikein kangashousut turhat oksat pois ohoh sanoi naulankanta synttärikakkua raavittiin seisten synttärit voi viettää puussa tai puun alla ensin terävät ja sitten seinälle tanssittaa niin kamalasti kun vaan olis kaikille tilaa ja lopux kaikille limpsaa ja sualasta ihan kääpähauskat juhlat tulossa